Φορτώνει...

Τι είναι το υγρό γυαλί?Πως να φροντίζουμε τα κοσμήματα με υγρό γυαλί?

TO ΥΓΡΟ ΓΥΑΛΙ είναι ένα πολυμερές υλικό προηγμένης τεχνολογίας, δύο συστατικών.Αποτελείται από τον καταλύτη και την ρητίνη, τα οποία αναμειγνύονται σε αναλογία ένα προς δυο και έχουν τη δυνατότητα να χρωματιστούν και να χρησιμοποιηθούν σαν τελική στρώση για διάφανη ή καλυπτική διακόσμηση αντικειμένων, των οποίων η επιφάνεια αποκτά την όψη πολύτιμου σμάλτο.

Η τεχνική του υγρού γυαλιού είναι μια τεχνική που μας δίνει την δυνατότητα να εσωκλείσουμε μες τα κοσμήματα μας ότι θέλουμε από χρώμα ,πέτρες,φωτογραφίες και ότι άλλο χωράει στη φαντασία μας.Είναι όμως μια χρονοβόρα διαδικασία αφού η ολοκλήρωση της απαιτεί τρεις μέρες καθώς τόσο χρόνο θέλει για να στερεοποιηθεί τελείως.

Καλό θα είναι τα κοσμήματα μας που είναι διακοσμημένα με την τεχνική του υγρού γυαλιού να μην τα εκθέτουμε σε υψηλές θερμοκρασίες γιατί μπορεί να τα καταστρέψουμε.Αυτός είναι ο λόγος που βάζουμε στα χειροποίητα κοσμήματα μας το υγρό γυαλί αφού πρώτα έχουμε ολοκληρώσει όλες τις εργασίες στον πάγκο που απαιτούν κόλληση δηλαδή φωτιά.

Βρείτε το νούμερο σας σε κοσμήματα, βέρες, δακτυλίδια
προτάσεις δώρου, κοσμήματα, ρολόγια για άντρες

Προτάσεις δώρων, κοσμήματα, δαχτυλίδια, ρολόγια

Παιδικά άλμπουμ & κορνίζες
Στέφανα γάμου

Κοσμήματα, ρολόγια, δακτυλίδια eSHOP στο Facebook

-10% σχεδόν σε όλα τα είδη

-20%
στα Roberto Cavali

Συμβουλές για τα κοσμήματα σας

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες